top of page

Om mig

I företaget Framgångsvision drar jag nytta av de kunskaper och erfarenheter jag fått på min egen resa mot bättre hälsa och mående, kombinerat med mitt brinnande intresse för hälsa, träning och personlig utveckling, samt min önskan att hjälpa andra och göra något meningsfullt och tillfredsställande.

 

Jag vill vara den hjälp för andra, som jag själv önskade att jag hade när jag behövde det. Det är en helt annan sak att läsa sig till hur man mår vid ex.vis utmattningssyndrom eller depression mot att verkligen förstå hur det är genom att själv ha upplevt det.

 

Ett annat stort intresse är energimedicin, som väcktes av mitt eget sökande efter något som kunde hjälpa mig på olika vis. Energimedicin är en framväxande tvärvetenskap mellan medicin och kvantfysik. Att allt egentligen är energi vet de flesta idag, men hur mycket energiterapi kan göra för hälsan och den personliga utvecklingen är det inte lika många som vet. Och det vill jag ändra på.

 

Mitt arbete är inte "bara" ett jobb för mig utan även mitt stora intresse och något jag verkligen brinner för. Därför är jag naturligt nyfiken på allt som händer inom de olika områdena och håller mig uppdaterad om nyheter och följer med i utvecklingen. Som ett led i det utvecklas både jag och företaget kontinuerligt.

 

Jag är certifierad instruktör i ChiBall, healer, energiterapeut och auktoriserad utövare av The Quick Pulse Technique - utbildad direkt av grundaren Jo Dunning från USA. Dessutom har jag tidigare även arbetat som anställd med grupper gällande stress, utmattning och depression och vägen till återgång i arbete, samt haft föreläsningar och workshops i ämnet. 

 

Privat har jag alltid varit intresserad av hälsa och träning, samt personlig och andlig utveckling. Vad jag har gjort och hur mycket har varierat, men alltid någon form av aktivitet för det fysiska och psykiska välmåendet.

 

Slutligen är djur något som ligger mig varmt om hjärtat och jag har planer på att i framtiden även involvera dem i mitt arbete med att hjälpa andra till bättre mående.

 

Jag ser fram emot att vi hörs och ses!

 

Susann Wesser
(
f d Nilsson)
"Jag gör det jag älskar och älskar det jag gör!"

      

"Förvänta det bästa. Gör det omöjliga."

      

  • Facebook Classic
  • Instagram Classic
bottom of page