top of page

Tjänster

 

Klicka på knappen "Boka tid" för mer information och där du själv enkelt kan boka en tid som passar dig. Hittar du ingen tid så skicka ett sms (0728-416929) eller maila mig så återkommer jag så snart jag kan. Det kan vara svårt att nå mig per telefon då jag oftast är upptagen med klienter. 

 

Hur vill du leva ditt liv? Är du nöjd eller vill du ha ut mer av livet? Känns det rent av hopplöst ibland? Allt kan ändras om du bara börjar med att ta ett litet steg i rätt riktning. Livet ska levas inte uthärdas. 

 

Energiterapi/energiarbete är en unik metod i personlig utveckling som kan ge förmågan att skapa ett harmoniskt och balanserat liv.

 

När allt är i balans så flödar energin som den ska genom alla organ och celler i vår kropp samt till vårt psyke. Man känner sig frisk och fylld av energi. Det är när det blir obalanser, så kallade blockeringar, som det blir problem och man kan börja må dåligt och få olika fysiska eller psykiska problem och motgångar i livet. Om du utsätts för yttre och inre stress läcker du energi. Energimedicinen erbjuder olika metoder för att återställa de rätta energiflödena så du kan må bra och göra förändringar som för dig närmare dina drömmar och mål i livet.

 

Jag använder mig av medvetandegörande samtal om din hälsa på alla plan med ett holistiskt synsätt att allt hör ihop och påverkar vartannat i både kropp, själ och sinne, stresshantering, stöd-/självhjälpsgrupper för utmattade, healing, energiarbete med The Quick Pulse Technique och Suni Energywork, Word Medicine, mindfulness, tankens kraft, visionboard, olika självhjälpsmetoder, målfokus, Cosmic order, motivation och inspiration, ChiBallträning, naturlig näring från växtriket med JuicePlus+ m.m. 

Hjärtligt välkommen!

 

 

Suni Energywork

KÄMPAR DU I MOTVIND?? Tänk om du gör det i onödan. Tänk om det vore möjligt för dig att snabbt och lätt kunna få hjälp med något du länge kämpat med eller ett problem du inte hittat någon lösning på materiellt, fysiskt eller känslomässigt...

Med min egen metod Suni Energywork - Quantum healing  - kan jag rensa bort energiblockeringar som hindrar dig eller ställer till det för dig på olika sätt i livet.

Under vårt samtal har jag förmågan att direkt känna var dina blockeringar sitter som är kopplade till olika problem/hinder i livet och kan snabbt och effektivt rensa bort dem. Då ökar din möjlighet att kunna skapa mer positivt istället.
 

Suni Energywork har visat sig vara enormt kraftfull och positiva förändringar har uppmärksammats i generationer, både framåt och bakåt och av partners! Även djur har påverkats positivt av arbetet med matte/husse! Nya möjligheter har plötsligt dykt upp där det tidigare varit svårigheter. Du kan få hjälp med vad som helst i ditt eget liv; Ex.vis hälsa, kärlek, relationer, sorg, rädsla, oro, ångest, ekonomi, arbete m m...

"Din egen metod, WOW! Det var en märkbar förändring i mitt tänk och känsla. Överlag efter sessionerna kände jag mig lugn, harmonisk och faktiskt lycklig. Tack! Jag sa upp mig från ett destruktivt jobb, fått nytt jobb, börjat rensa i min lägenhet, är inte arg längre på samma sätt längre. Jag känner att du varit med mig i en av mina tyngsta perioder i hela mitt liv och stöttat mig med din metod och hela ditt väsen.. <3 Mycket nöjd! Det har blivit en sådan stor förändring i mitt liv sedan dess! Tack! Du är helt fantastisk och har hittat hem! <3" - Nancy S

Energiresan

ENERGIRESAN FÖR NYA MÖJLIGHETER I LIVET - Ny månad, ny start, nytt mindset, nytt fokus, nya intentioner, NYA RESULTAT!

TILLFÄLLE FÖR ETT BEGRÄNSAT ANTAL DELTAGARE PER RESA!
Energiarbete, vägledning och uppföljning i 4 veckor 
från tryggheten i ditt eget hem. Du blir omhändertagen på bästa sätt med individuellt anpassat energiarbete som rensar bort blockeringar (per telefon eller Skype), uppföljning, vägledning och healing. Allt för att du äntligen ska kunna lyckas vända det negativa till det positiva och kunna uppnå dina önskningar och mål!

 

En process sätter igång och det händer massor under de 4 veckorna, och de som varit med under tidigare Energiresor berättar om en massa positiva förändringar i deras liv på olika sätt. Det kan gälla vad som helst i ens liv som man vill förändra till det bättre (kärlek, relationer, ekonomi, arbete, begränsande föreställningar, sjukdom, ledsamhet, oro m m).

 

"Efter sessionen så gick jag som i ett glädjerus. Var inte speciellt trött, men tog det ändå lite lugnt. Det kändes som jag nu fått chansen till nystart och hjälp. Att jag nu har nycklarna till förståelse varför jag känt som jag gjort. Allt hänger ju samman så det är stort! Känner stor glädje att jag såg din annons och att jag vet att jag har 3 ggr kvar. Känner mig pånyttfödd. Den lilla Helena har kommit fram igen utan yttre påverkan. Känns hur skalen, murarna rasar. Somnade gott igår kväll och vaknade 6 i morse utan minsta oro! Härligt! love it! Kram" - Helena

The Quick Pulse Technique

 

Energiterapi är en unik metod i personlig utveckling som kan ge förmågan att skapa ett harmoniskt och balanserat liv.

 

The Quick Pulse Technique hör till grundaren Jo Dunnings Quantum Energetics Disciplines. Det är ett nytt effektivt sätt att skapa positiva förändringar i livet. En snabb och mycket kraftfull metod som kan befria dig från omedvetna blockeringar. 

 

Genom rensning av blockeringar kan man kan öka sin egen förmåga att förverkliga drömmar och mål.

 

Energiterapi med Quick Pulse kan vara den hjälp du behöver om du fastnat i gamla hjulspår med problem och svårigheter som verkar omöjliga att ta sig ur.


Quick Pulse kan skapa snabba förändringar inom många områden i livet.

"Jag är mycket nöjd med det resultat jag fått av Quick pulse, hade inte räknat med att förändringen skulle komma så fort. När du rensade bort den negativa energin förändrade du mitt synsätt såväl som skeenden runt om kring mig. Du är mycket skicklig och har en stor kunskap så jag kommer absolut att rekommendera dig till andra. Tack för att gjorde en så stor förändring i mitt liv." - Peter C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är certifierad instruktör i ChiBall. 

ChiBall är en träningsform som kommer från Australien med influenser från TaiChi/Qigong, Feldenkrais, Yoga, Pilates, Meditation och Avslappning.

Metoden är holistisk och ser alltså till människan som en helhet. Träningsformen engagerar alla sinnen (förutom smaken). Det är en allsidig rörlighets och balansträning där man stimulerar kropp och själ samtidigt. Med en aromabehandlad boll sträcker och stimulerar vi kroppens meridianer/energibanor och får igång livskraften (Chi). Blockerade meridianer betyder blockerad energi och försämrad hälsa, enligt traditionell kinesisk medicin. Lektionerna innehåller balans-, styrke-, rörlighets-, kroppsmedvetenhet- och andningsövningar till härlig musik med hjälp av mjuka aromadoftande bollar. Övningar i medveten närvaro i nuet ingår också i klasserna och varje lektion avslutas med självmassage med hjälp av bollen samt djupavslappning. 

 

Träningen är främst influerad av Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) och de fem elementen och lektionerna varierar med årstiderna. Bollarna finns i 10 olika färger och dofter och man väljer den man känner sig dragen till för stunden.

 

Alla kan träna ChiBall; nybörjare, otränade, vältränade, underviktiga, överviktiga, ung eller gammal, killar som tjejer. Prova själv och se vad du tycker!

"Igår var jag på chiball - förväntningarna var att det skulle vara ungefär som ett yogapass. Men det var så mycket mer, mina axlar har inte varit så mjuka på flera år. Vill rekommendera passet till alla som har stela leder och muskler och alla som har svårt att varva ner som jag" - Tugra B

"Tillsammans med dig har ChiBallen varit den bästa träning jag någonsin upplevt. Jag kommer att sakna den - och dig! Kram"  - Agneta

ChiBall
Healing

Healing är för dig som känner att du behöver en djupare avkoppling. Det kan stimulera kroppens eget immunförsvar, påskynda läkning och förstärka effekten av andra behandlingsformer. Reiki kan hjälpa om du känner dig stressad och trött, har huvudvärk eller annan värk.

 

Exempel på vad healing kan hjälpa dig med:

* Minska stress och ge inre ro
* Skapa fysisk och emotionell balans
* Förbättra sömnen
* Påskynda läkning och förstärka effekten av andra behandlingsformer
* Öka immunförsvaret
* Ge ny kraft och energi
* Lösa upp blockeringar kopplade till känslor och/eller stress

I många länder är healing väl etablerat och används på sjukhus som ett komplement till den traditionella medicinen.

 

Behandling med healing är friskvårdsklassat av Skatteverket.

"Jag har mycket att göra på jobbet och fick hjärtklappning bara jag tänkte på vissa arbetsuppgifter. Då råkade jag i en affär se en affisch om healing. Jag visste inte vad det var men var desperat nog att testa allt som kom i min väg. Healingen fick mig att slappna av och efter 3-4 behandlingar kände jag mig som en ny människa. Healingen + en mycket förståndig läkare på vårdcentralen som fick mig att tänka om när det gäller vissa saker i mitt liv gjorde att hjärtklappningen helt försvann. Nu går jag på healing var 6:e vecka och det räcker för att jag ska må bra." - Maria R

Coaching/vägledning

Coachande, inspirerande och vägledande samtal. Personlig utveckling, stresshantering och hjälp att komma tillbaka och kunna känna hopp och glädje igen efter utbrändhet/utmattningssyndrom eller depression.

 

Hjälper företag och privatpersoner på vägen mot drömmar och mål på ett kreativt, roligt och effektivt sätt.

 

Jag är även en lyssnande och förstående medmänniska, med tystnadsplikt, om du helt enkelt bara behöver prata med någon när livet känns tufft.

"Hej alla ni! Vill bara upplysa er om något helt enastående, jag har känt mig ganska vilsen, trött och ensam den sista tiden. Jobbar men orkar inget annat, många frågor hopade sig i mitt huvud, ska det vara så här att inte orka göra något än att bara arbeta. Ringde min terapeut för samtal men som vi alla vet så är det väldigt lång väntetid. Då hittade jag av en händelse Susann Nilsson som just arbetar med oss utmattade. Vi bestämde att jag skulle ringa henne och efter 1 samtal med henne fick jag rätsida på mina frågor och virret i huvudet. Hon har både grupper som samlas och stöttar varandra, enskilda träffar och som sagt telefon konsultationer. Vill på detta sett ge er en liten hjälp på vägen, jag rekommenderar verkligen att ni tar kontakt. Jag blev mycket positivare i tanken efter jag pratat med Susann. Hon finns här <3" - Madeleine Alm


  • Facebook Classic
  • Instagram Classic
bottom of page